fbpx

O nama

VITADU® jela nude široku ponudu okusa koja će zadovoljiti svakog i zagolicati nepce, dok će kilogrami nestajati.

U okviru VITADU® dijetalnog programa na raspolaganju je široki izbor ukusnih jela od kojih će svatko moći nešto odabrati. U VITADU® programu su jela slatkih i slanih okusa.

Od slatkih su to npr. voćni pudinzi, ukusni kokteli, fine čokoladne ili vanilija pjene, palačinke, zobena kaša ili čokoladice koje je dobro imati pri ruci kako tijekom dana na poslu, tako i u vrijeme kupovine u torbici. Među slanim proizvodima naći ćete juhe, omlete, kuskus, tabouleh pa i proteninski sendvič. Trenutno je na raspolaganju više od 40 okusa zdravih VITADU® jela.

Cijena prehrambenog programa

Prije nego što počnete sa VITADU® prehrambenim programom bitno je napomenuti da će za smanjenje težine biti potrebno otprilike toliko sredstava koliko ste uložili u svoje debljanje. Samo tako ćete postati svjesni da vas je vaša pretilost skupo koštala i da je nerealno željeti svoje zdravlje natrag bez truda i po mogućnosti besplatno. Tako postignuto zdravlje ne bi dugo trajalo i ne bi imalo nikakvu cijenu (doslovno).

Cijena VITADU® prehrambenog programa ovisi o konkretnoj fazi u kojoj se u okviru programa nalazite: od cca 165 kn – 585 kn tjedno. Cijenu uvodne konzultacije, otvaranja kartona klijenta, mjerenja tjelesnih parametara, objašnjenja principa mršavljenja i debljanja, stručnog prehrambenog savjetovanja, kompleksne analize zdravstvenog stanja i svih sljedećih kontrola i konzultacija tijekom VITADU® dijetalnog programa plaćate jednokratnom naknadom prilikom prve konzultacije.

Aktualni spisak proizvoda, njihov sastav, cijenu i visinu jednokratne naknade saznat ćete izravno od Vašeg VITADU® prehrambenog savjetnika.

Vizija branda VITADU

Smanjenje težine je za neke ljude cjeloživotno nastojanje. Ali smršaviti brzo i zdravo je jednostavnije nego što mislite. VITADU® dijetalni program je već u nekim zemljama pomogao velikom broju ljudi da se riješe ukupno nekoliko tona prekomjerne tjelesne težine – pa zašto ne bi i Vama! Zaboravite sve te dane kada ste tijekom dijeta patili od gladi, bili letargični i ni u čemu niste uživali. Sa VITADU® dijetalnim programom bit ćete puni energije i osjećat ćete se bolje nego ikad prije*.

*Napomena: Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

Midas