fbpx

Individualni dijetni program

Vaše mogućnosti mršavljenja
02/05/2022

Individualni dijetni program

S VITADU® dijetom klijenti prosječno gube na težini u prvih 14 dana - muškarci 5 - 6 kg, žene 4 - 5 kg. Ovisi s kojom težinom počinjemo mršaviti. Postoje i rekorderi u našim nutricionističkim centrima s gubitkom od 10 kg u dva tjedna !!! Najvažnije je da metabolizam „učimo“ da iz vlastitih masnih zaliha crpi izvor energije potrebnu tijelu, a kao rezultat toga, težina se stabilizira za oko 5-6 kg mjesečno.

Najpozitivnije je, međutim, slijedeći preporuke koje svi dobiju na konzultacijama (preporuke su "krojene" pojedinačno za svakoga posebno), gubitak težine je 100% samo od opasnih masnoća pohranjenih na unutarnjim organima i tjelesnih masnoća koje u konvencionalnoj niskoenergetskoj, ili tijelo ne može s "provjerenom" redukcijskom prehranom.

Uz VITADU® program prehrane nema gubitka mišića, samo iz zaliha masti. Kako su masne stanice većeg volumena u odnosu na mišićno tkivo, prilikom smanjenja težine na VITADU® programu, klijenti će se značajno i vrlo brzo osjećati u svojoj konfekcijskoj veličini.

VITADU® - SMANJENJE PRETEŽNE TEŽINE ...... ZA KVALITETAN ŽIVOT, poboljšanje zdravlja kod metaboličkih bolesti.

Tijekom redukcije na potrebnu težinu ili veličinu odjevnog predmeta svi parametri se provjeravaju tijekom redovitih konzultacija s VITADU® dijetalnim ili nutricionističkim savjetnikom u jednom od VITADU® centara, mjerenja na body skenerima i analiza urina. Klijenti mršave pod nadzorom, vide promjene u tjelesnim vrijednostima (ne samo na težini), to im je pozitivan poticaj da idu dalje i ne odustaju od mršavljenja, jer mršavljenje bez podrške i redovite kontrole, savjetovanja ili motivacije je mnogo teže.

Rezultati naših klijenata govore sami za sebe. Pridržavajući se VITADU® programa, svatko je na svoje zadovoljstvo smanjio višak kilograma, neki i više od 30 kg. Zdravstveno stanje klijenata i pacijenata se popravlja, smanjuje, pa čak i eliminira na preporuku liječnika dugotrajnom primjenom lijekova za visoki krvni tlak, kolesterol, dijabetes.Mnogi klijenti već su zadovoljno mršavili, uključujući i pacijente koji su dobili uputnicu od svog liječnika. S VITADU® programom uspješnost smanjenja tjelesne težine i poboljšanja zdravlja je 100%. Klijent uvijek tijekom osobnog savjetovanja dobiva raspored i program prehrane, prilagođen (na temelju njegovih tjelesnih parametara, zdravstvenog stanja, potrebe za smanjenjem tjelesne težine, okusnih potreba i sl.).

Prva konzultacija traje oko sat vremena. Redovne konzultacije i pregledi se uvijek održavaju u dogovoru s dijetologom, nutricionistom, otprilike svakih 14 dana.Ako imate nekoga u blizini koga biste željeli iskreno pomoći oko njegove prekomjerne težine, a time i zdravlja, sigurno će vam biti zahvalan.
Sve što trebate učiniti je izravno ga kontaktirati s VITADU® nutricionistom

Ako ste blizu zdrave prehrane, ili vam se ukazala prilika da pomognete drugima i želite postati naš nutricionistički savjetnik (kod nas završite obuku završenu s certifikatom), ne ustručavajte se kontaktirati jamca VITADU-a ® program.


VITADU® možete pronaći u našim poslovnicama u Slovačkoj.KONTAKTIRAJTE NAS

Enter your text here...

Midas