fbpx

VITADU TRANSFORMACIJE

ANA

- 26 kg

Iskreno, nikad nisam mislila da ću izgledati ovako kako danas izgledam! Uz Vitadu i njihovo stručno osoblje, izgubila sam sve neželjene kilograme, a i malo više. Danas se osjećam, ali i izgledam, nikad bolje.


VALENTINA

- 15,2 kg

U samo 4 mjeseca, na zdrav način izgubila sam nešto vise od 15 kilograma. Bila sam sigurna da će moje putovanje ka željenoj liniji trajati dugo i da će biti mukotrpno, ali uz Vitadu ispalo je suprotno. Planirani i dostavljeni obroci uvelike su mi olakšali početak. S vremenom sam i sama, uz svoju savjetnicu, naučila spremati obroke, i evo me danas. Na cilju. S novim životom na početku


IVA

- 22,5 kg

Govorili su mi da se s godinama metabolizam uspori i da ću teško izgubiti nakupljene kilograme. U mladosti nisam imala problema s težinom, ali u 40-tima hormoni su počeli divljati, a kilogrami se nakupili. Sve me to skupa dosta umaralo, pa sam odlučila po preporuci isprobati Vitadu program mršavljenja. U pola godine kilogrami su nestali, a energija se vratila. Taman da držim korak s unucima.


MONIKA

- 21 kg

Oduševljena sam Vitadu programom! Prijatelji su mi rekli da ću još jednom potrošiti novce, a da efekta neće biti. I istina da je Vitadu nešto skuplji u početcima, ali ovisi kako gledate. Svi obroci su mi bili spremljeni, pa nisam trošila dodatno novce za ručkove na poslu, već sam ih nosila od doma, spremne! A doma, pak nisam gubila vrijeme kuhajući i spremajući ih, nego sam to vrijeme provodila u dugim šetnjama prirodom. Tako da se za mene, Vitadu pokazao pravim otkrićem. U 3,5 mjeseca izgubila sam "pola sebe", i ovu godinu sam napokon spremna za plažu kako treba!


Midas