Bogat i raznovrstan izbor VITADU jela zadovoljit će vaše nepce, a kilogrami će nestajati ! Odabrani okusi zadovoljit će svačiji prehrambeni izbor pa će na svoje doći i ljubitelji slanog i slatkog !

Fini voćni pudinzi, kokteli, kremasti deserti od čokolade i vanilije, palačinke, zobena kaša ili slatki štapići (zgodni zalogaji koje uvijek možete imati uz sebe) svidjet će se slatkoljupcima, a slanoljupci će posegnuti za juhama, omletima, kus-kusom, taboulehom i proteinskim kruhom. Možete birati iz bogatog asortimana od četrdesetak okusa.

Cijena prehrambenog programa

Prije nego što počnete s VITADU® prehrambenim programom bitno je napomenuti da će za smanjenje težine biti potrebno otprilike toliko sredstava koliko ste uložili u svoje debljanje. Samo tako ćemo postati svjesni da nas je naša pretilost skupo koštala i da je nerealno željeti svoje zdravlje natrag bez truda i po mogućnosti besplatno. Tako postignuto zdravlje ne bi dugo trajalo i ne bi imalo nikakvu cijenu (doslovno).

Cijena VITADU® prehrambenog programa ovisi o konkretnoj fazi u kojoj se u okviru programa nalazite: od cca 22 do 78 € tjedno. Cijenu uvodne konzultacije, otvaranja kartona klijenta, mjerenja tjelesnih parametara, objašnjenja principa mršavljenja i debljanja, stručnog prehrambenog savjetovanja, kompleksne analize zdravstvenog stanja i svih sljedećih kontrola i konzultacija tijekom VITADU® dijetalnog programa platite u okviru jedne naknade prilikom prve konzultacije.

Aktualni spisak proizvoda, njihov sastav, cijenu i visinu jednokratne naknade saznat ćete direktno kod Vašeg VITADU®prehrambenog savjetnika.